ΠΑΟΚ: Ζωντανά στο εξωτερικά όλα τα φιλικά

ΠΑΟΚ: Ζωντανά στο εξωτερικά όλα τα φιλικά

ΠΑΟΚ: Ζωντανά στο εξωτερικά όλα τα φιλικά

Το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το PAOK TV, δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας, που είναι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού, να παρακολουθήσουν όλα τα φετινά φιλικά παιχνίδια.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου επιστρέφουν, έστω και ανεπίσημα, σε αγωνιστική δράση και ξεκινούν τα φιλικά προετοιμασίας. Το PAOK TV μεταφέρει εικόνα και ήχο σε όλο τον πλανήτη, μεταδίδοντας ζωντανά τους αγώνες μέσω της πλατφόρμας του, εντελώς δωρεάν.

Η πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των φιλικών αγώνων προετοιμασίας στην Ολλανδία και σας προσφέρει τις… μάχες του Δικεφάλου μέσω internet όπου κι αν βρίσκεστε.

Η αρχή γίνεται την Τρίτη (26.06) στις 19:00 με τον αγώνα κόντρα στην Κ23 της Γάνδης, τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε σε από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ. Εύκολα, απλά και εντελώς δωρεάν, απολαύστε τους αγώνες στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Watch Now!

Η μετάδοση των αγώνων από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (καθημερινά 09:00 με 17:00)».

Best of internet