«Μπαμ» του Άρη με Νικολάς Ντιγκινί!

«Μπαμ» του Άρη με Νικολάς Ντιγκινί!

Θοδωρής Βασίλης
«Μπαμ» του Άρη με Νικολάς Ντιγκινί!

bet365

Ο Άρης πέτυχε την απόλυτη ανατροπή και βρίσκεται μια ανάσα από μια σπουδαία κίνηση καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νικολάς Ντιγκινί για διετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι στη σημερινή(25/6) συνάντηση μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με την πλευρά του 30χρονου Γάλλου επιθετικόυ, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης κατάφερε να ανατρέψει πλήρως τα δεδομένα. Διαπιστώνοντας και τον θετικό τρόπο σκέψης του αθλητής, βρέθηκε σημείο προσέγγισης και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από την επικύρωσης συμφωνίας για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Εφόσον ολοκληρωθεί, αν μη τι άλλο θα πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τους «κίτρινους» δεδομένης της αξίας αλλά και της εμπειρίας του Γάλλου επιθετικού.

Έχει όμως αξία να σταθεί κανείς στον τρόπο διαχείρισης της υπόθεσης από την πλευρά του Άρη. Την περασμένη Παρασκευή(22/6) ο αθλητής βρέθηκε στο Τελ Αβίβ για την επικύρωση της συμφωνίας του με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ. Για την ακρίβεια, ήθελε να δει από κοντά στις εγκαταστάσεις και φυσικά να κάνει την τελική συζήτηση με τους Ισραηλινούς. Ο Άρης γνώριζε τις προθέσεις του αθλητή και απλά είχε ζητήσει να έχει τον τελευταίο λόγο. Το ταξίδι του Ντιγκινί στο Ισραήλ δεν οδήγησε πουθενά καθώς οι Ισραηλινοί του πρόσφεραν κάτι διαφορετικό από τα συμφωνηθέντα. Ο Άρης είχε απόλυτη γνώση, επέμεινε για την απόκτησή του και στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα(25/6) βρέθηκε σημείο επαφής για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Νικολάς Ντιγκινί προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου καθώς την περσινή σεζόν μέτρησε 28 συμμετοχές και πέτυχε δέκα τέρματα. Στην ομάδα του Περιστερίου αγωνίστηκε και τη σεζόν 2016-17, έπειτα από μια διετία στον Πανθρακικό όπου σε 55 αγώνες πέτυχε οκτώ γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα