Έφτασε Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

Έφτασε Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Έφτασε Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

bet365

Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Ζέεφελντ έφτασε ο Ολυμπιακός, ώστε να πραγματοποιήσει το πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Το πόδι του επί αυστριακού εδάφους πάτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Ζέεφελντ όπου και πρόκειται να λάβει χώρα το «χτίσιμο» για τη νέα χρονιά. Έπειτα από τα εργομετρικά τεστ, αλλά και τη μία εβδομάδα προπονήσεων στον Ρέντη, ήρθε η ώρα των... αυστριακών Άλπεων για τους «ερυθρόλευκους». Ο κ. Πέδρο Μάρτινς μαζί με την αποστολή των Πειραιωτών, η οποία απαρτίζεται από τους Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Χουτεσιώτη, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνη, Γιαννιώτη, Γκερέρο, Καράδαη, Κούτρη, Μάνο, Μανθάτη, Μάριν, Νικολάου, Νικολή, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακα, Σκαφίδα, Τσιμίκα, Βέργο, Βρουσάι και Βούκοβιτς, αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (25/6) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Παίκτες, προπονητικό τιμ και όλα τα μέλη της αποστολής επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με προορισμό το Μόναχο. Εκεί τους περίμενε το πούλμαν της ομάδας, που τους μετέφερε στο αυστριακό προπονητικό κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα