Ενωτικός Μαρινάκης στην Λίγκα: «Όλοι μαζί να βρούμε λύση για τα τηλεοπτικά»!

Ενωτικός Μαρινάκης στην Λίγκα: «Όλοι μαζί να βρούμε λύση για τα τηλεοπτικά»!

Ενωτικός Μαρινάκης στην Λίγκα: «Όλοι μαζί να βρούμε λύση για τα τηλεοπτικά»!

Ενωτικός στην τοποθέτησή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Λίγκα που ανέφερε ότι θα πρέπει να βρεθεί μία κοινή λύση για τα τηλεοπτικά για να βοηθηθούν όλες οι ομάδες και να αρχίσει δίχως προβλήματα το πρωτάθλημα.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα!  *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο κ. Μαρινάκης που θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Μπαταγιάννη σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr πήρε θέση στο ζήτημα των τηλεοπτικών. «Όλοι μαζί να βρούμε λύση για τα τηλεοπτικά», ήταν το μήνυμα του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών. Και αυτό για να ξεκινήσει δίχως προβλήματα το πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε αυτό το σκέλος έδειξε ενωτικός, τόνισε πως θα πρέπει να βρεθεί λύση και εξέφρασε την θέση πως θα «πρέπει να είμαστε όλοι μαζί». Εκτός αυτού έδωσε και παράδειγμα πως το 2010-'11 ο Ολυμπιακός είχε αφήσει δικό του συμβόλαιο για να μπει στην Κεντρική Διαχείριση μαζί με την Ξάνθη (σ.σ. ο Ολυμπιακός και η Ξάνθη είχαν αφήσει το 2010 τα συμβόλαιά τους με την ΕΡΤ για να μπουν στην Κεντρική Διαχείριση). Ο κ. Μαρινάκης έφτασε λίγο πριν την διαδικασία των εκλογών στην Super League και ως γνωστόν μετά την εκλογή του ενός εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μπαταγιάννη (σ.σ. στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία πριν την διαδικασία και συνεχάρη μετά την εκλογή του), αποχώρησε από τα γραφεία της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος.

Best of internet