Αναχώρησε για Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός (pics)

Αναχώρησε για Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός (pics)

Gazzetta team
Αναχώρησε για Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός (pics)

bet365

Το πρωί της Δευτέρας οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν για το Ζέεφελντ εκεί όπου θα μπούνε οι βάσεις για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.

Extra χρόνος; Extra κέρδη*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για το Ζέεφελντ εκεί όπου θα χτιστεί ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν πέταξα το πρωί της Δευτέρας οι «ερυθρόλευκοι». Οι Πειραιώτες αναχώρησαν για Μόναχο και από εκεί οδικώς για την Αυστρία και το Ζέεφελντ.

Επί αυστριακού εδάφους η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιουλίου, και θα δώσουν και δύο φιλικά με την Βάτενς στις 30 Ιουνίου και την Μποτοσάνι στις 4 Ιουλίου.

Οι 26 παίκτες που αποτελούν την αποστολή του Ουλυμπιακού είναι οι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι και Βούκοβιτς.

Δείτε εικόνες από την αναχώρηση του Ολυμπιακού:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα