ΠΑΟΚ: Φουλ της τακτικής με «διπλό»

ΠΑΟΚ: Φουλ της τακτικής με «διπλό»

ΠΑΟΚ: Φουλ της τακτικής με «διπλό»

Δεν άλλαξαν φιλοσοφία ούτε την Κυριακή (24/6) ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του συνεχίζοντας μαζί με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, να δουλεύουν πάνω στο κομμάτι της τακτικής.

Η απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (24/6) αναλώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της με ασκήσεις τακτικής και ένα οικογενειακό «διπλό» υπό το βλέμμα των φίλων του «Δικεφάλου».

«Το δεύτερο μέρος του προγράμματος πέρα από την επιθετική τακτική, πάνω στην οποία δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και το πρωί, περιελάμβανε και δουλειά πάνω στην αμυντική λειτουργία, αλλά και την κυκλοφορία μέσα από παιχνίδια σε μικρό χώρο», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όπου σ' ένα κομμάτι της χρησιμοποιήθηκαν μπαλάκια του τένις, πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε δυο διαφορετικές ενδεκάδες.

Με τους «μαύρους», που ήταν και οι νικητές, αγωνίστηκαν οι: Ρέι (Πασχαλάκης), Χατσερίντι, Κρέσπο, Μάτος, Λημνιός, Χαρίσης, Ελ Καντουρί, Βιειρίνια, Λάμπρου, Σάχοφ, Κουλούρης.

Με τους «πράσινους» αγωνίστηκαν οι: Σιαμπάνης (Γλύκος), Βαρέλα, Μαλεζάς, Λεβέκ, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μυστακίδης, Ζαμπά, Κίτσιου, Πέλκας.

Best of internet