Deadline στην ΕΠΟ από FIFA για τις πληρωμές των διαιτητών

Δημήτρης Τομαράς
Deadline στην ΕΠΟ από FIFA για τις πληρωμές των διαιτητών

bet365

Από την FIFA δόθηκε τελεσίγραφο προς την ΕΠΟ για να ρυθμίσει το θέμα των οφειλών των διαιτητών το αργότερο έως τις 31 Ιουλίου. Η δέσμευση της ελληνικής Ομοσπονδίας & τροπολογία που δεσμεύτηκε να περάσει η Κυβέρνηση.
Οι διαιτητές της Super League έχουν να λαμβάνουν οφειλές από την 1η Γενάρη του 2018. Η FIFA στις αναφορές της προς την ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να έχει λύσει και ρυθμίσει το ζήτημα έως τις 31 Ιουλίου. Η διοίκηση της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισε πως τα χρήματα υπάρχουν και θα δοθούν σε αυτό το διάστημα στους ρέφερι. Ένα βασικό πρόβλημα ήταν πως με τον ισχύων Νόμο έπρεπε να γίνεται πρόσληψη στον διαιτητή την μία ημέρα και απόλυση μετά. Η Κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι θα περάσει τροπολογία για εργόσημο και που θα προβλέπει πληρωμή των διαιτητών ανάλογα με την παροχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα