Προχωρημένες οι επαφές ΑΕΚ και Ρόμα για Πόνσε!

Προχωρημένες οι επαφές ΑΕΚ και Ρόμα για Πόνσε!

Προχωρημένες οι επαφές ΑΕΚ και Ρόμα για Πόνσε!

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει τις επαφές με τη Ρόμα για τον δανεισμό του Εζέκιελ Πόνσε και αυτό που απομένει είναι η έγκριση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Δυναμικά για την απόκτηση του Εζέκιελ Πόνσε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα έχει μπει η ΑΕΚ με τις επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους να έχουν προχωρήσει αρκετά. Μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία, όπως και με τον ίδιο τον παίκτη.

Γερμανία – Σουηδία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μίλερ σκοράρει το πρώτο γκολ αγώνα.  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 21χρονος Αργεντινός επιθετικός έχει ξεχωρίσει για τη θέση του φορ και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν «τρέξει» τις διαδικασίες με τους «Τζιαλορόσι» για τον δανεισμό του, καλύπτοντας το 50% από τα 1,2 εκατ. ευρώ του συμβολαίου του.

Συζήτηση έχει γίνει και για τοποθέτηση οψιόν αγοράς σε μια τιμή γύρω στα 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ. Η οριστική συμφωνία για την παραχώρηση του Πόνσε στην Ένωση είναι κοντά και αυτό που μένει είναι η τελική έγκριση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο 21χρονος Αργεντινός φορ προορίζεται για να καλύψει το κενό που άφησε ο Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης. Ανήκει στη Ρόμα από το 2015 όταν και είχε μετακινηθεί από τη Νιούελς, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού στη Λιλ.

Best of internet