Ερχεται Θεσσαλονίκη ο Ζαμπά για τον ΠΑΟΚ!

Ερχεται Θεσσαλονίκη ο Ζαμπά για τον ΠΑΟΚ!

Ερχεται Θεσσαλονίκη ο Ζαμπά για τον ΠΑΟΚ!

Ο Λέο Ζαμπά αναμένεται εντός της ημέρας (20/6) στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο να γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του «Δικεφάλου»!

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει (προφορικά) σ’ όλα με τον Λέο Ζαμπά, την Αχμάτ Γκρόζνι και το ισπανικό γραφείο που τον εκπροσωπεί περιμένοντας τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό να έρθει μέσα στις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του «Δικεφάλου»!

Ο Ζαμπά και οι εκπρόσωποί του συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο στην Αυστρία, όπου προετοιμάζεται η Αχμάτ, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να υπογράφει την επέκταση της συνεργασίας με το γραφείο που έχει αναλάβει τα δικαιώματά του. Παράλληλα, έτρεξαν πολύ γρήγορα όλες οι εξελίξεις και είμαστε πολύ κοντά στο να οριστικοποιηθεί το μεγάλο «deal» για τον ΠΑΟΚ. 

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ συν  2.000.000 ευρώ μπόνους συμμετοχών! Ποσά που αυτομάτως κατατάσσουν τον Ζαμπά ως την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του «Δικεφάλου». 

Από τα 5 εκατομμύρια ευρώ της συμφωνίας, το ένα εκατομμύριο ευρώ θα καταλήξει στο ταμείο της Κορίνθιας, που όταν πούλησε τον Ζαμπά στην Αχμάτ το καλοκαίρι του 2017 φρόντισε και διατήρησε το 20% των δικαιωμάτων σε περίπτωση μεταπώλησής του.

O Βραζιλιάνος ανέβασε μια φωτογραφία του από την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου του Μονάχου μαζί με τους δύο ατζέντηδες του περιμένοντας να πάρει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

 

Best of internet