Μπαργκάν: «Είμαστε όλοι καυλ… νοι για του χρόνου»

Μπαργκάν: «Είμαστε όλοι καυλ… νοι για του χρόνου»

Gazzetta team
Μπαργκάν: «Είμαστε όλοι καυλ… νοι για του χρόνου»

bet365

Ο Κενάν Μπαργκάν αποτύπωσε με τον δικό του τρόπο τις σκέψεις των παικτών του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κενάν Μπαργκάν αποτύπωσε με τον δικό του τρόπο τις σκέψεις των παικτών του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Άρη και φυσικά υπολογίζεται κανονικά για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ARENA 89.4 υποστήριξε αρχικά ότι… «θα είναι μια καλή χρονιά. Ο Άρης έχει αρκετά χρόνια που δεν έπαιζε στη Σούπερελιγκα και εμείς οι παίκτες έχουμε όρεξη για Σούπερλίγκα. Με λίγα λόγια είμαστε όλοι «καυλ..νοι». Δεν ήρθαμε στον Άρης της Β’ Εθνικής, αλλά στον Άρη, τη μεγάλη ομάδα. Περιμένουμε επίσης ο κόσμος να γυρίσει στο γήπεδο και να του δώσουμε χαρά».

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες του είπε ότι «προσωπικά φέτος ξεκινάω από το μηδέν. Η ερχόμενη σεζόν είναι διαφορετική από τις δύο που προηγήθηκαν γιατί δύο χρόνια στη Β’ Εθνική μας έφυγε η όρεξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα