Οι εκλογές, η κλήρωση, ο Πρίγιοβιτς κι ο Βράνιες

Οι εκλογές, η κλήρωση, ο Πρίγιοβιτς κι ο Βράνιες

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος ασχολείται στο blog του στο Gazzetta με τέσσερα διαφορετικά θέματα επικαιρότητας…

Τέσσερα διαφορετικά πραγματάκια σήμερα.

ΕΝΑ. Με ρωτάνε διάφοροι «γιατί ο Ολυμπιακός κατεβάζει υποψήφιο πρόεδρο στη Λίγκα, ενώ δεν ελέγχει την κατάσταση με τις ομάδες». Κι άλλοι ρωτάνε αν είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ θα ψηφίσει υπέρ του υποψήφιου που κατεβάζει ο Ολυμπιακός, του Βαγγέλη Μπαταγιάνννη δηλαδή. Κοιτάξτε, εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι θα ψηφίσει ο ΠΑΟΚ-αν κατάλαβε τι έγινε φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να ξέρει τι θα ψηφίσει…Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος ότι αν ο Ολυμπιακός δεν τα είχε τα κουκιά, δεν θα κατέβαζε υποψήφιο. Δεν θα πήγαινε στις εκλογές για να χάσει. Για του λόγου το αληθές, όμως, ας περιμένουμε την ερχόμενη Δευτέρα.

ΔΥΟ. Η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ ήταν καλή, όχι μόνο γιατί απέφυγε τον κακό του δαίμονα Άγιαξ, αλλά γιατί η Βασιλεία εδώ και χρόνια έχει ξεμάθει να δίνει προκριματικά! Πολύ απλά γιατί έμπαινε απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ-μία περίπτωση ανάλογη με του Ολυμπιακού. Στα τέσσερα προηγούμενα καλοκαίρια προκριματικά έδωσε μόλις μία φορά! Ήταν το καλοκαίρι του 2015, όταν αφού πρώτα απέκλεισε την αδύναμη Λεχ Πόζναν, στη συνέχεια αποκλείστηκε στα πλέϊ οφς του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μακάμπι του Τελ Αβίβ.

ΤΡΙΑ. Ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ καλή προσφορά για τον Πρίγιοβιτς. Νομίζω από Αραβία μεριά. Μιλάμε για 8 εκ. Ευρώ περίπου. Και αρνείται να τον δώσει, λέγοντας μάλιστα ότι η άρνηση του δεν έχει να κάνει με την υπόθεση του Πούκι. Δηλαδή, θέλει και τον Πρίγιοβιτς και τον Πούκι, που παρεμπιπτόντως ζητάει και πριμ υπογραφής συμβολαίου, κάπου μισό εκ. Ευρώ, χώρια δηλαδή την ετήσια αποζημίωση του.

ΤΕΣΣΕΡΑ. Η ΑΕΚ πέτυχε καλή συμφωνία για τον Βράνιες. Τα 3,5 εκ. Ευρώ της Άντερλεχτ για παίκτη που τον Οκτώβρη γίνεται 29 και το συμβόλαιο του λήγει σε ένα χρόνο, είναι ένα καλό deal. Τώρα, καθαρά αγωνιστικά, θεωρητικά τουλάχιστον θα είναι δύσκολη η αναπλήρωση του κενού του με ένα τέτοιου στιλ παίκτη-γιατί στόπερ στιλ καμικάζι, γρήγοροι, δυνατοί κι αλτικοί (και λίγο άμπαλοι και τρελοί!) , δεν πολυκυκλοφορούν στην πιάτσα.

Άσχετο: Πολλές οι παγίδες που στήνονται στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Αν μη τι άλλο έχουν ενδιαφέρον αρκετές υποθέσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.