«Υπάρχει ως επιλογή για τον Κουντέ ο Ολυμπιακός»

«Υπάρχει ως επιλογή για τον Κουντέ ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
«Υπάρχει ως επιλογή για τον Κουντέ ο Ολυμπιακός»

bet365

Εκτενές θέμα στην AS και τον ισπανικό Τύπο για τον Πιέρ Κουντέ όπου τονίζεται ότι για τον Καμερουνέζο μέσο υπάρχει για τα καλά ως επιλογή ο Ολυμπιακός δίχως να προκύπτει κάτι τελικό πάντως. Η παράμετρος της οψιόν.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η AS φιλοξενεί κείμενο - ρεπορτάζ για τον Κουντέ όπου αναφέρει ότι η ελληνική Λίγκα είναι μία καλή επιλογή και απόλυτα υπαρκτή για τον Πιέρ Κουντέ. Οι Ισπανοί αφήνουν να εννοηθεί ότι η Ατλέτικο είναι θετική στο να πάει κάπου δανεικός και να εξελιχθεί και άλλο ο διεθνής μέσος. Τα ρεπορτάζ στην Ισπανία υποστηρίζουν πάντως ότι δεν υπάρχει κάτι το οριστικό - τελικό και πως απομένει η τελική απόφαση του Κουντέ (σ.σ. για τον οποίον ως γνωστόν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι). Σημειώνεται πάντως ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του, έχοντας τις υπαρκτές και σοβαρές πιθανότητές του να τελειώσει άμεσα το θέμα. Στην Ισπανία πάντως γίνεται λόγος και για την οψιόν του παίκτη, κάτι που μπορεί να θέλει ο Ολυμπιακός. Να βάλει δηλαδή ρήτρα αγοράς στον δανεισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα