Η ΑΕΚ για τον Μπογκοντά! (vid)

Η ΑΕΚ για τον Μπογκοντά! (vid)

Gazzetta team
Η ΑΕΚ για τον Μπογκοντά! (vid)

bet365

Ρεπορτάζ της Marca εμπλέκει την ΑΕΚ με τον Τεό Μπογκοντά, Βέλγο μεσοεπιθετικό ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και είχε βρεθεί και κοντά στο να κλείσει εκεί.
Οι Ισπανοί τονίζουν πως Θέλτα και Μπογκοντά έχουν συμφωνήσει στο να μην συνεχίσουν μαζί. Στα 22 του χρόνια ο διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός προέρχεται από σεζόν με 19 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ.
Ο Τεό Μπογκοντά είχε δανεισμούς σε Τραμπζονσπόρ και Ζούλτε Βάρεγκεμ. Σύμφωμα με την Marca ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει η ΑΕΚ και τουλάχιστον 2 ομάδες από Β' Γερμανίας. Πρόκειται για παίκτη που είχε βρεθεί πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Η Marca εκτιμά ότι η Θέλτα θα ζητήσει τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ για την πώληση του Μπογκοντά και ενώ επισημαίνει ότι ο σύλλογος θα ήθελε το μέλλον του ποδοσφαιριστή να ξεκαθαρίσει πριν από τις 9 Ιουλίου, όταν και ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα