Καμία πρόταση για μείωση στον Μουνιέ

Καμία πρόταση για μείωση στον Μουνιέ

Νίκος Αθανασίου
Καμία πρόταση για μείωση στον Μουνιέ

bet365

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Γάλλο, ο παίκτης επιθυμεί να παραμείνει και η ΠΑΕ πρότεινε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή να διαφοροποιηθεί ο τρόπος πληρωμής. Kάτι που θα σηζητηθεί με την επιστροφή του έμπειρου εξτρέμ.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να διέρρευσε πως ο Άντονι Μουνιέ είναι θετικός στην μείωση αποδοχών με ταυτόχρονη επέκταση συμβολαίου, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Γάλλος εξτρέμ που θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι», αρκεί να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, δεν δέχθηκε πρόταση αποδοχών από το «τριφύλλι». Για την ακρίβεια δεν υπήρξε καν τέτοια πρόταση. Οι «πράσινοι» πρότειναν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή να αλλάξει ο τρόπος πληρωμής του συμβολαίου και να μετατεθούν κάποιες δόσεις, ώστε να διευκολυνθεί οικονομικά η ΠΑΕ. Ούτε μείωση, ούτε επέκταση.

Αυτή η πρόταση θα συζητηθεί όταν ο παίκτης επιστρέψει από την πατρίδα του, την επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα