Η Βαγιαδολίδ θέλει να κρατήσει τον Γιαννιώτα

Η Βαγιαδολίδ θέλει να κρατήσει τον Γιαννιώτα

Η Βαγιαδολίδ θέλει να κρατήσει τον Γιαννιώτα

bet365

Οι Ισπανοί επιβεβαιώνουν το έντονο ενδιαφέρον του Άρη για τον Γιάννη Γιαννιώτα και σημειώνουν τους σκοπούς της Βαγιαδολίδ.

Η επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μία από τις προτεραιότητες του Άρη. Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου οι «κίτρινοι» μπήκαν σε διαδικασία απευθείας επαφής με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Για την ακρίβεια, ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον βραχύσωμο επιθετικό και του εξέφρασε τις σκέψεις του. Οι Ισπανοί γνωρίζουν το ενδιαφέρον του Άρη, σημειώνουν όμως ότι η Βαγιαδολίδ θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή καθώς υπάρχει ικανοποίηση από την παρουσία του στην ομάδα. Η Βαγιαδολίδ είναι εξάλλου μια ανάσα από την εξασφάλιση της επιστροφή της στη La Liga.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Αργεντινή - Ισλανδία, αν o Μέσι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα