Στο στόχαστρο Ισπανός στόπερ, πλησιάζει σε Μαρτίνες

Στο στόχαστρο Ισπανός στόπερ, πλησιάζει σε Μαρτίνες

Στο στόχαστρο Ισπανός στόπερ, πλησιάζει σε Μαρτίνες

bet365

Είναι δεδομένη η πρόθεση του Πάκο Ερέρα να εμπιστευτεί παίκτες που γνωρίζει από πρώτο χέρι και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο 25χρονος Σέρχιο Αγιάλα και ο 27χρονος Άλεξ Πέρεθ είναι στη λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν για το κέντρο της άμυνας.

Βέβαια η περίπτωση του δεύτερου εμπεριέχει πολύ υψηλό επίπεδο δυσκολίας διότι πολύ απλά είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Σπόρτιγκ Χιχόν και κυρίως, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Είναι πάντως ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά ο 64χρονος τεχνικός του Άρη καθώς συνεργάστηκαν τόσο στη Χιχόν όσο και στη Βαγιαδολίδ την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η Σέρχιο Αγιάλα είναι ένας παίκτης γέννημα-θρέμμα της «Μασία» καθώς ήταν στη φημισμένη ακαδημία της Μπαρτσελόνα από ηλικία επτά ετών. Ωστόσο, δεν μέτρησε πολλές συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα αλλά πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στη δεύτερη ομάδα της Βαλένθια όπου είχε 131 συμμετοχές. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είναι αποτελεσματικός στο ψηλό παιχνίδι και κυρίως είναι παίκτης ο οποίος πέρασε από τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Πέρυσι βρέθηκε μια ανάσα από τη Βαγιαδολίδ, αλλά την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μετακομίσει στο Βέλγιο και στη Σεντ Τρούιντεν. Εντούτοις, δεν δικαιώθηκε για την επιλογή του καθώς ήταν εκτός των αγωνιστικών πλάνων και μέτρησε μόλις μία συμμετοχή. Τούτο όμως έχει μικρή σημασία για τον Πάκο Ερέρα ο οποίος τον γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Προχωράει του Μαρτίνες!

Ο Άρης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νικολάς Μαρτίνες ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι «κίτρινοι» έχουν πλησιάσει στην απόκτησή του. Μένει να φανεί ο τρόπος καθώς ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής θέλει να αποδεσμευτεί από τους Πειραιώτες, ενώ ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτησή του σε κάθε περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα