Ο Γιοκουσλού για τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Γιοκουσλού για τον Ολυμπιακό (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γιοκουσλού για τον Ολυμπιακό (vid)

bet365

Ρεπορτάζ από την Τουρκία υποστηρίζουν πως η Τράμπσζονσπορ σκέφτεται να παραχωρήσει τον Οκέι Γιοκουσλού στους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να κάνει δικό της τον Αντρέ Μαρτίνς.
Ο 24χρονος Γιοκουσλού είναι ένας παίκτης που βασική του θέση είναι αμυντικός χαφ. Παίζει όμως και στόπερ και κεντρικός χαφ και φαίνεται πως η Τραμπζονσπόρ έχει την διάθεση να προτείνει την ανταλλαγή με τον Μαρτίνς.
Ο ύψους 1.91 μέτρων Οκέι Γιοκουσλού είναι διεθνής με την Τουρκία. Πέρυσι είχε 33 ματς με 2 γκολ και 3 ασίστ. Για τον Γιοκουσλού οι πληροφορίες των προηγούμενων ωρών τον εμφάνιζαν έτοιμο να μεταγραφεί στην Θέλτα για 6 εκατ. ευρώ, ωστόσο υπήρξαν διαφωνίες και με την πλευρά του παίκτη για το συμβόλαιό του αλλά και με τον σύλλογό του για τον τρόπο πληρωμής. Για τον Αντρέ Μαρτίνς πάντως εκτός από τις Μπούρσασπορ και Τραμπζονσπόρ υπάρχουν και ομάδες από Πορτογαλία και ακόμα και Ισραήλ που τον θέλουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα