Αλλαγή ημέρας στο Δ.Σ. της Λίγκας και με παρόντα τον Βασιλειάδη

Δημήτρης Τομαράς
Αλλαγή ημέρας στο Δ.Σ. της Λίγκας και με παρόντα τον Βασιλειάδη

bet365

Ώρα... μηδέν για την αναδιάρθρωση και για το... μέλλον της Λίγκας τη νέα χρονιά με αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του Δ.Σ. που πήγε για 25 Ιουνίου και με τον Βασιλειάδη παρόντα. Όλα ανοιχτά για την σέντρα της 25ης Αυγούστου.
Όπως ανακοινώθηκε από την Λίγκα το αρχικώς προγραμματισθέν Δ.Σ. της Πέμπτης 21/6/2018, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00, με τα ίδια θέματα Ημερησίας Διατάξεως, παρουσία του Yφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του, δε μπορούσε να παρευρεθεί στην αρχικά ορισθείσα συνεδρίαση.
Πρόκειται σαφώς για ένα σημαντικό Δ.Σ. και για το σκέλος της αναδιάρθρωσης και για την ηγεσία της Λίγκας. Μέσω αυτών των διεργασιών θα φανεί και το εάν θα πάμε ή όχι δίχως προβλήματα για την σέντρα της 25ης Αυγούστου και το κατά πόσον θα αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα