Μαρκόφσκι τριετίας στον ΠΑΟΚ

Μαρκόφσκι τριετίας στον ΠΑΟΚ

Μαρκόφσκι τριετίας στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο νεαρός Ουκρανός επιθετικός, που για πέντε μήνες αγωνίστηκε με την Κ20 του ΠΑΟΚ, κέρδισε με την παρουσία του ένα νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη (14/6) την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας με τον Ίλια Μαρκόφσκι μέχρι το 2021.

Ο 21χρονος επιθετικός, μιλώντας στο gazzetta.gr πριν λίγες μέρες, είχε τονίσει την επιθυμία του να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και μαζί ένα νέο συμβόλαιο, αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν με την Κ20 του Δικεφάλου, πέτυχε οκτώ γκολ σε 11 συμμετοχές, μοίρασε δύο ασίστ και ήταν κομβικός στην πορεία της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο της Super League.

Παράλληλα προπονήθηκε αρκετές φορές και με την πρώτη Ομάδα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Επίσης πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη είχε προλάβει να πάρει παραστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο με την φανέλα της Ρουντάρ στην Σλοβακία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα