Super League και Βασιλειάδης δεν τα βρίσκουν για την αναδιάρθρωση!

Δημήτρης Τομαράς
Super League και Βασιλειάδης δεν τα βρίσκουν για την αναδιάρθρωση!

bet365

Το προεδρείο της Super League αντιπρότεινε στον Βασιλειάδη να γίνει το πρωτάθλημα του 2019-2020 με 14 ομάδες και να πάνε μετά στις 12. Δεν το δέχθηκε το Υφυπουργείο Αθλητισμού.
Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά οι εκπρόσωποι της Super League του ανέφεραν να γίνει πρωτάθλημα το '19-'20 με 14 ομάδες και μετά να πάνε την αμέσως επόμενη χρονιά στις 12. Ο κ. Βασιλειάδης από μέρους του ήταν αρνητικός στην αντιπρόταση της Λίγκας για τον αριθμό των ομάδων.

Η πρόταση που φέρεται να είναι η επικρατέστερη, είναι η διεξαγωγή της Superleague την περίοδο 2018-19 με 16 ομάδες κα με πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή (από τις θέσεις 1-6), αλλά και πλέι άουτ με τις ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 9-14 και ους δύο πρώτους να σώζονται και τους υπόλοιπους να υποβιβάζονται, όπως και ο 15ος με τον 16ο της κανονικής διάρκειας.

Έτσι η σεζόν 2019-20 θα ξεκινήσει με 12 ομάδες στη Superleague 1, μαζί με τις δύο που θα έχουν ανέβει από τη Football League, 12 ομάδες στη Superleague 2 που θα τη δημιουργήσουν οι έξι που θα υποβιβαστούν και άλλοι έξι από την FL, ενώ επίσης 12 ομάδες θα έχει και η Football League, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη ο τρόπος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα