«Παίζει» του Καραγκούνη στη Λαμία

«Παίζει» του Καραγκούνη στη Λαμία

«Παίζει» του Καραγκούνη στη Λαμία

Ο πρώην εξτρέμ της Τσβόλε, Θανάσης Καραγκούνης συνεχίζει να ενδιαφέρει τη Λαμία, μετά την «κρούση» που έγινε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα!  *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η Λαμία ψάχνει για περιπτώσεις παικτών που θα αντικασταστήσουν όσους έφυγαν ή πρόκειται να αποχωρήσουν από το σύλλογο, με τις θέσεις στην επίθεση να είναι αυτές που έχουν προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ένας παίκτης απ' αυτούς που «κοιτάζουν» στη Φθιώτιδα είναι ο Θανάσης Καραγκούνης, το συμβόλαιο του οποίου έληξε φέτος. Ο Λαμιώτης εξτρέμ αγωνίστηκε σε μόλις 8 παιχνίδια κατά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες και πλέον ψάχνει το μέλλον του μακριά από την Ολλανδία, στην οποία αγωνίζεται από το 2014.

Ο Μπάμπης Τεννές έχει ενδιαφερθεί για τον παίκτη από τον Ιανουάριο, όμως τότε ο 26χρονος Έλληνας δεν έγινε παίκτης των «κυανόλευκων». Πλέον ο σύλλογος τον κοιτάζει ως ελεύθερο, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μια «γεμάτη» σεζόν με τα χρώματά της.

Ο παίκτης φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από την Τουρκία, ενώ δεν υπάρχει εκ μέρους του κάποια ένδειξη γα το αν θα σκεφτόταν τον επαναπατρισμό, με την υπόθεσή του να ξεκαθαρίζει τις επόμενες εβδομάδες.

Best of internet