Οι επόμενες κινήσεις του Ατρόμητου

Οι επόμενες κινήσεις του Ατρόμητου

Νίκος Μαρούδας
Οι επόμενες κινήσεις του Ατρόμητου

bet365

Τα δύο βασικά θέματα που είχαν να τακτοποιήσουν οι Περιστεριώτες με τους Ρισβάνη και Γιαννούλη έκλεισαν θετικά και πλέον προχωρούν στις επόμενες κινήσεις. Οι μεταγραφές και η πάντα ανοιχτή περίπτωση του Χατζηισαΐα...

Με τον καλύτερο τρόπο έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς στον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι είχαν στόχο από την αρχή την παραμονή όσων περισσότερων εκ των δανεικών μπορούσαν, χωρίς να υπολογίζουν φυσικά στον Ουάρντα. Έτσι έβαλαν αμέσως μπροστά τις μηχανές ώστε να τα βρουν αρχικά με τον ΠΑΟΚ για την παραμονή του Γιαννούλη, με τον Γιάννη Αγγελόπουλο να κάνει σημαντική δουλειά και να τα καταφέρνει.

Παράλληλα δουλευόταν και η περίπτωση του Ρισβάνη. Μπορεί για να μείνει ο Έλληνας στόπερ να... θυσιάστηκε ο Γιαννιώτης, όμως ακόμα κι από αυτή τη συμφωνία τελικά ο Ατρόμητος βγήκε κερδισμένος! Αυτό το γνώριζε πως θα γίνει ο κ. Αγγελόπουλος όταν συμφωνούσε στην πρόταση του Ολύμπιακού για την τράμπα, αλλά κι όταν επέμενε να περιμένει όσο χρειαζόταν την απάντηση του Ρισβάνη...

Οι δύο πρώτες κινήσεις λοιπόν, δικαίωσαν τον Αγγελόπουλο για τον τρόπο που τις χειρίστηκε, αλλά γνωρίζει κι ο ίδιος όπως κι όλοι στον Ατρόμητο πως αυτή είναι μόνο η αρχή. Το «αστέρι», χρειάζεται ακόμα αρκετή ενίσχυση για να μπορέσει να είναι το ίδιο ανταγωνιστικό και τη νέα σεζόν και να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί στο Europa League.

Από εδώ και πέρα στον Ατρόμητο θα προχωρήσουν με την απόκτηση σίγουρα ενός επιθετικού ο οποίος θα έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Κάναντι και δεν είχε πέρσι, δηλαδή ψηλός και στο στιλ του Νουχίου που ήθελε τον χειμώνα. Επίσης, θα κινηθούν σίγουρα για έναν εξτρέμ, με δεδομένη την παρουσία του Μπρούνο στην ομάδα ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο δανεισμού. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και δεύτερος επιθετικός, αλλά κι ένας ποδοσφαιριστής που να μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο εύκολα σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, με μια τέτοια περίπτωση να είναι και ο Ντάνιελ Λουχμπάχερ που ήδη έχει ακουστεί πως... παίζει για τον Ατρόμητο.

Στόπερ, τερματοφύλακας και ο Χατζηισαΐας

Εκτός από αυτές τις θέσεις, στην αγορά ο Ατρόμητος αναζητά δεδομένα ακόμα ένα στόπερ. Ωστόσο, μετά την παραμονή Ρισβάνη, είναι δεδομένο πως όλοι (σ.σ. μέχρι κι ο ίδιος ο Έλληνας αμυντικός) θα... πέσουν πάνω από τον «Χάτζη» ώστε να τον πείσουν να παραμείνει! Η περίπτωσή του όμως παραμένει αρκετά δύσκολη και για τον λόγο αυτό Αγγελόπουλος και Κάναντι, εξετάζουν άλλες περιπτώσεις ώστε να είναι έτοιμοι για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Επίσης, μια θέση στην οποία ψάχνει για ενίσχυση ο Ατρόμητος είναι και στο τέρμα. Μπορεί η φυγή του Γιαννιώτη να μην έφερε... πανικό μιας και υπάρχει ήδη ο Μίρκοβιτς για βασικός, όμως σίγουρα θα αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας. Αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός θα προορίζεται για εναλλακτική επιλογή κι αν τελικά δεν αλλάξει κάτι, τότε πιθανότατα θα προέρχεται κι από την ελληνική αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα