Τα 20 δωμάτια στον Ρέντη για τις ανάγκες της α' ομάδας

Τα 20 δωμάτια στον Ρέντη για τις ανάγκες της α' ομάδας

Δημήτρης Τομαράς
Τα 20 δωμάτια στον Ρέντη για τις ανάγκες της α' ομάδας

bet365

Ο Ολυμπιακός μετά τις τελευταίες χρονικά εργασίες έχει αναμορφώσει πλήρως τα 20 δωμάτια που καλύπτουν τις ανάγκες των παικτών της α' ομάδας στις εγκαταστάσεις στον Ρέντη.
Επειδή δεν είναι όλα μονόκλινα συνολικά τα 20 αυτά δωμάτια εξυπηρετούν 38 παίκτες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλοντας οι ποδοσφαιριστές να αισθάνονται όσο πιο καλά γίνεται όταν μένουν μέσα στις προπονητικές εγκαταστάσεις έφτιαξαν όλα τα δωμάτια ουσιαστικά από την αρχή και προκειμένου να είναι στην εντέλεια.
Ουσιαστικά είναι σαν ένα... ξενοδοχείο για την διαμονή της α' ομάδας με 18 διπλά δωμάτια και 2 μονά. Κάθε δωμάτιο είναι 22τ.μ. Το 2012 έγινε η τελευταία ανακαίνιση σε δάπεδα, κουρτίνες ,στρώματα και άλλα. Σε αυτά διανυκτερεύουν οι ποδοσφαιριστές πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας αλλά και πριν από τα εκτός έδρας παιχνίδια στον Νομό Αττικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα