Μία (τελευταία) προσπάθεια του Ολυμπιακού για Λέμα και η υπόθεση Μάρκοβιτς...

Μία (τελευταία) προσπάθεια του Ολυμπιακού για Λέμα και η υπόθεση Μάρκοβιτς...

Δημήτρης Τομαράς
Μία (τελευταία) προσπάθεια του Ολυμπιακού για Λέμα και η υπόθεση Μάρκοβιτς...

bet365

Ο Κριστιάν Λέμα σύμφωνα με τους Αργεντίνους πλησιάζει προς την μεξικάνικη Χόλος Τιχουάνα, ωστόσο ο Ολυμπιακός έκανε νέα προσπάθεια να τον κλείσει. Η περίπτωση του Μάρκοβιτς...
Ο Λέμα - όπως διαβάσετε και σε προηγούμενο άρθρο - πλησιάζει προς την Χόλος Τιχουάνα, ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έκανε και μία ακόμα τελευταία προσπάθεια για τον παίκτη. Ο Αργεντίνος σέντερ μπακ γενικότερα έχει ζήτηση ενώ του έγινε κρούση και από την Άτλας. Πάντως στο Λιμάνι δεν θα τον περιμένουν για πολύ ακόμα. Πέραν τούτου τις τελευταίες ώρες διέρρευσε και το όνομα του Λαζάρ Μάρκοβιτς για την μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, ωστόσο πρόκειται για παίκτη που τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι απλά και εύκολα και επίσης δεν έκανε και τόσο καλή σεζόν στην Άντερλεχτ.
Ο 24χρονος Σέρβος πάντως έχει απασχολήσει ξανά τους Πειραιώτες. Επίσης είναι μία υπόθεση που εμφανίζεται ότι πως υπό προϋποθέσεις μπορεί και να προχωρήσει περαιτέρω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα