Τα θετικά σχόλια των ανθρώπων της Μίλαν για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Τα θετικά σχόλια των ανθρώπων της Μίλαν για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού

bet365

Σε μία πρόσφατη επίσκεψή της στον Ρέντη η Ακαδημία της Μίλαν εκφράστηκε με τα πιο καλά λόγια για το γυμναστήριο των υποδομών του Ολυμπιακού και γενικά για τις Ακαδημίες των Πειραιωτών.
Αρκετές Ακαδημίες από το εξωτερικό επισκέπτονται τον Ρέντη. Μεταξύ άλλων το τελευταίο διάστημα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού ήταν και η Ακαδημία της Μίλαν.
Οι άνθρωποί της φρόντισαν βλέποντας το γυμναστήριο και τις υποδομές των Πειραιωτών για τις Ακαδημίες τους να τους μεταφέρουν πολύ καλά σχόλια και ότι δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από μεγάλα ευρωπαϊκά προπονητικά κέντρα. Οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού έχουν δύο γυμναστήρια. Ένα εξωτερικό με ειδικά όργανα μέτρησης και ένα εσωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα