Ανέστης: «Φεύγω με την καλύτερη ανάμνηση»!

Ανέστης: «Φεύγω με την καλύτερη ανάμνηση»!

Γιώργος Τσακίρης
Ανέστης: «Φεύγω με την καλύτερη ανάμνηση»!

bet365

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ, την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός Κυπέλλου, ο Γιάννης Ανέστης δεν θα συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα και έγραψε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα...

Ήταν δεδομένο εδώ και αρκετό καιρό πως οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Γιάννη Ανέστη έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι που διανύουμε. Αυτό και έγινε με αποτέλεσμα ο διεθνής γκολκίπερ της πρωταθλήτριας Ελλάδας να αποχαιρετάει την ομάδα και τον κόσμο της μέσα από το instagram και με ένα όμορφο κείμενο.

Ο Ανέστης χαρακτήρισε την ΑΕΚ αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής του προόδου και υπογράμμισε ότι το ταξίδι τελειώνει με την καλύτερη ανάμνηση, αυτήν της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας γκολκίπερ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος, αλλά και ενός Κυπέλλου στην παρουσία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά στο αντίο του ο Έλληνας τερματοφύλακας σημείωσε:

«Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο όσους με πίστεψαν κι ήταν πάντα δίπλα μου, όσο κι εκείνους που με «αμφισβήτησαν» γιατί μου έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω ακόμα καλύτερος. Οπως στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο υπήρξαν καλές και κακές στιγμές αλλά όλα είναι μέρος του ταξιδιού το οποίο τελειώνει με την καλύτερη ανάμνηση και δη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την ποδοσφαιρική μου πρόοδο. Ο κύκλος έκλεισε, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει… Εις το επανιδειν!!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα