«Τρομερός ντριμπλέρ ο Κούζικ, θα δείτε μπάλα στον ΠΑΣ Γιάννινα» (vid)

«Τρομερός ντριμπλέρ ο Κούζικ, θα δείτε μπάλα στον ΠΑΣ Γιάννινα» (vid)

bet365

Ο Ουκρανός δημοσιογράφος Ρομάν Μπέμπεκ ακτινογραφεί στο gazzetta.gr τον Ορέστ Κούζικ που υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας λόγο για μεσοεπιθετικό με εξαιρετική άρτια κατάρτιση και ταχύτητα.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα στις μεγάλες διοργανώσεις από κινητό & τάμπλετ με τις συνταγές της Θείας Βίστα!

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Ορέστ Κούζικ είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα υπογράφοντας για τρία χρόνια. Πρόκειται για μια... ψαγμένη κίνηση από την πλευρά του «Άγιαξ της Ηπείρου» που δούλευε για αρκετό καιρό την συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Κούζικ θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην Ουκρανία, έχοντας δείξει τα διαπιστευτήρια του στην Σταλ.

Ο νεοφερμένος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ντιναμό Κιέβο και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.

Επίσης έχει συμμετάσχει στις ομάδες νέων της Εθνικής Ομάδας της Ουκρανίας. Στην περυσινή σεζόν είχε 8 γκολ και 4 ασίστ σε 34 συμμετοχές με την Σταλ.

Ο Ουκρανός ρεπόρτερ της ιστοσελίδας FootballHub και του τηλεοπτικού σταθμού ΤV2+2, Ρομάν Μπέμπεκ ανέλυσε για λογαριασμό του gazzetta.gr τον Ορέστ Κούζικ εστιάζοντας στην ικανότητα του να ντριμπλάρει, αλλά και την ταχύτητα του.

«Ο Ορέστ Κούζικ είναι εξαιρετικός τεχνίτης. Διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά και στην Ουκρανία θεωρείται πολύ καλός ντριμπλέρ. Μάλιστα πέρυσι ήταν ο δεύτερος στη σχετική λίστα με τους κορυφαίους ντριμπλέρ του πρωταθλήματος πίσω μόνο από τον Μάρλος της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Κούζικ είναι ένας γρήγορος παίκτης, ο οποίος με την ικανότητα που έχει στις ντρίμπλες δύσκολα χάνει την μπάλα.

Όσο βρισκόταν στη Ντιναμό Κιέβο δεν κατάφερε να πάρει ευκαιρίες. Στα 20 του έφτασε στην πρώτη ομάδα, αλλά τότε παραχωρήθηκε αρχικά στην Χόβερλα και στη συνέχεια στη Σταλ όπου παρουσίασε μεγάλη βελτίωση ως ποδοσφαιριστή.

Θα έχετε διαβάσει στο διαδίκτυο πως η Τσέλσι και η Μπενφίκα τον παρακολουθούσαν και ενδιαφέρθηκαν για τον Κούζιν, όμως ο Βούλγαρος προπονητής της πρώην ομάδας του, της Σταλ, ο Νικολάι Κοστόφ το είχε διαψεύσει λέγοντας πως τέτοιου είδους δημοσιεύματα μόνο κακό μπορούν να κάνουν στον Κούζικ.

Δεν έχω ακούσει ποτέ να δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες που αγωνίστηκε. Είναι ένας επαγγελματίας 100% που κάνει την δουλειά του δίχως να προκαλεί. Μοναδική μου ανησυχία αποτελεί η προσαρμογή του στα Γιάννινα, αφού για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός Ουκρανίας. Κατά τα άλλα είμαι βέβαιος πως θα κάνει ωραία πράγματα στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Δείτε τον Ορέστ Κούζικ εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα