Οι λεπτομέρειες για Γκερέρο (vid)

Οι λεπτομέρειες για Γκερέρο (vid)

Οι λεπτομέρειες για Γκερέρο (vid)

Ο Μιγκέλ Γκερέρο έρχεται ως 2ος φορ στην... ιεραρχία του Ολυμπιακού και ουσιαστικά για να καλύψει το κενό του υπό παραχώρηση Τζούρτζεβιτς. Η πίστη των ανθρώπων των Πειραιωτών για την μεταγραφή και το συμβόλαιό του.

Επιβεβαίωση του Gazzetta.gr - όπως διαβάσετε νωρίτερα - μιάς και ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο επιθετικό της Λεγανιές ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ισπανική ομάδα και θα είναι στην Ελλάδα την Τρίτη για να υπογράψει.
 
Ο Ισπανός φορ Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο - που δεν τα βρήκε εν τέλει για νέο συμβόλαιο με την Λεγανιές - με ύψος 1,80 μέτρα προέρχεται από μία σεζόν με 22 ματς και 4 γκολ και 3 ασίστ. Ο Γκερέρο σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που υπάρχουν έρχεται ως 2ος φορ στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά ως αντί-Τζούρτζεβιτς καθώς στο πλάνο για τη νέα χρονιά ο Σέρβος παραμένει υπό παραχώρηση. Θα έχει συμβόλαιο τριών ετών με ετήσιες αποδοχές στις 400.000 ευρώ συν μπόνους.
 
Από τον πειραϊκό σύλλογο και πηγές κοντά στην ομάδα έβγαινε ικανοποίηση για την προσθήκη αυτή αλλά και πίστη πως ο Γκερέρο μπορεί να βοηθήσει αισθητά για τη νέα χρονιά. Πρόκειται εξάλλου με ένα παίκτη με θητεία στην Ισπανία και... δοκιμασμένο σε συνθήκες ενός δύσκολου και απαιτητικού πρωταθλήματος.

Miguel Ángel Guerrero-Welcome to Olympiacos F.C

Best of internet