Η Football League έκανε αγωγή στη Σούπερ Λιγκ!

Gazzetta team
Η Football League έκανε αγωγή στη Σούπερ Λιγκ!

bet365

Η δεύτερη τη τάξη επαγγελματική κατηγορία αξιώνει από την πρώτη ένα ποσό που ανέρχεται στα 16,8 εκατομμύρια ευρώ
Ολα τα είχαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πλέον υπάρχει και η κόντρα μεταξύ της Σούπερ Λιγκ και της Football League. Η οποία οδηγήθηκε στα άκρα. Η δεύτερη τη τάξη επαγγελματική κατηγορία κατέθεσε αγωγή κατά της πρώτης, μέσω της οποίας ζητά 16,8 εκατομμύρια ευρώ! Τα συγκεκριμένα χρήματα αφορούν την νομοθετημένη από το 2006 «υποχρέωση» των «μεγάλων» να ενισχύουν οικονομικά τους «μικρούς» ύστερα από τη διάσπασή τους (αρχικά ήταν Ενωση Β'-Γ΄Εθνικής) και που δεν έχει καταβληθεί από το 2010 και μετά.
Η αφορμή που ώθησε τη Football League σε αυτή την ενέργεια, ήταν η απειλή κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων της διοργανώτριας αρχής τους από τις τράπεζες (π.χ. των γραφείων της οδού Θεμιστοκλέους), λόγω οφειλής που υπάρχει σε δάνειο που καλούνταν να εξοφλήσει η Σούπερ Λιγκ, μέσω των χρημάτων που έπρεπε να της καταβάλει. Αυτό δεν συνέβαινε για χρόνια, όπως αναφέρει σχετικά η πλευρά της και έτσι θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Μάλιστα το Δ.Σ. τους από πέρσι έχει ψηφίσει υπέρ της σχετικής κίνησης, αλλά έκτοτε γίνονταν ενέργειες ώστε να λυθεί το θέμα μέσω διαπραγματεύσεων και επαφών, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.
Την τριετία 2006-2009, όπου καταβλήθηκαν χρήματα, η Σούπερ Λιγκ έδινε στην Football League από 2,2 εκατομμύρια ευρώ ανά χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα