Λεπτομέρειες για Ντιάρτε στον Αστέρα

Λεπτομέρειες για Ντιάρτε στον Αστέρα

bet365

Ο Ντιάρτε αναμένεται να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Κώστα Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας του Αστέρα.

Πριν λίγες μέρες σάς γράψαμε στο gazzetta.gr ότι ο Αστέρας «κοιτάζει» τρεις περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνάς τους. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Λούκας Ντιάρτε πήρε προβάδισμα σε σχέση με τους άλλους δύο και τώρα όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το Predictor* ντύνεται Μουντιαλικά και σου προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσεις €500.000 μετρητά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αστέρας τα έχει βρει σχεδόν σε όλα μαζί του και το μόνο που απομένει είναι διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές και να καλυφθεί κι αυτή η εκκρεμότητα στο ρόστερ. Από εκεί και πέρα σειρά θα πάρει η υπόθεση του στόπερ με τους ανθρώπους της ομάδας προς το παρόν να φαίνεται ότι δεν έχουν καταλήξει κάπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα