Η λανθασμένη επιλογή του Γκαρθία στέλνει στην... έξοδο τον Κοβάσεβιτς

Η λανθασμένη επιλογή του Γκαρθία στέλνει στην... έξοδο τον Κοβάσεβιτς

Η λανθασμένη επιλογή του Γκαρθία στέλνει στην... έξοδο τον Κοβάσεβιτς

bet365

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν αναμένεται - όπως όλα δείχνουν να είναι και του χρόνου στον Ολυμπιακό, αποχωρώντας για άλλη μία φορά από την ομάδα. Του... χρεώνεται (και) η επιλογή Γκαρθία...
Ο Σέρβος ουσιαστικά είναι σε καθεστώς αποχώρησης και όλα δείχνουν ότι για ακόμα μία φορά αφήνει τον πειραϊκό σύλλογο. Στον Κοβάσεβιτς - που είχε ρόλο τεχνικού συμβούλου - μεταξύ άλλων χρεώθηκε η λανθασμένη εισήγηση - επιλογή του Όσκαρ Γκαρθία αλλά και το γεγονός ότι δεν βοήθησε σε θέματα παικτών και στο ότι γενικότερα σε αυτό του το πέρασμα στην ομάδα δεν... κόλλησε όπως θα έπρεπε και δεν είχε την απαιτούμενη χημεία. Η συγκεκριμένη θέση άλλωστε δεν έχει και λόγο να καλυφθεί. Για τον Κοβάσεβιτς πάντως φαινόταν εδώ και μέρες ότι δεν ήταν στο... κάδρο για τη νέα σεζόν.
Προς το παρόν δεν έχει τεθεί ζήτημα να πάει σε κάποια άλλη θέση. Αντίθετα ο Φρανσουά Μοντέστο παραμένει ενισχυσμένος αλλά κοντά στην ομάδα και με εμπλοκή σε ζητήματα σχεδιασμού και όχι μόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα