Team Manager στον Ολυμπιακό ο Κοκκινάκης

Team Manager στον Ολυμπιακό ο Κοκκινάκης

Team Manager στον Ολυμπιακό ο Κοκκινάκης

bet365

Ο Θοδωρής Κοκκινάκης που έχει θητεύσει στον Πανιώνιο ανέλαβε χρέη team manager στην ομάδα του Ολυμπιακού με τον Κούλη Δουρέκα να παραμένει διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αλλαγών συνέχεια στον Ολυμπιακό. Ο Θοδωρής Κοκκινάκης είναι πλέον team manager στους Πειραιώτες έχοντας πίσω του θητεία στην ομάδα του Πανιωνίου.

Η στόχευση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να έχουν όσο το δυνατόν πιο πολλά άτομα στο τμήμα ποδοσφαίρου για να είναι δίπλα στους παίκτες αλλά και για να υπάρχει πιο καλή σύνδεση του ποδοσφαιρικού τμήματος με την διοίκηση αλλά και πιο καλή οργάνωση και λειτουργία. Ο Κοκκινάκης πάντως έχει πολύ καλές συστάσεις. Πρόκειται για ιδιαίτερα ικανό και δραστήριο άτομο με καλή θητεία στον Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα