Ελεύθερος από Αστέρα ο Μακροστέργιος

Gazzetta team
Ελεύθερος από Αστέρα ο Μακροστέργιος

bet365

Την ελευθέρας του από τον Αστέρα Τρίπολης, πήρε ο Γιώργος Μακροστέργιος, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες.

Ο νεαρός μεσοαμυντικός είχε άλλα 3 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης, όμως οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία να λύσουν τη συνεργασία τους.

O 21χρονος ποδοσφαιριστής είχε πάρει μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης, μετά από παρουσία του επί σειρά ετών στην ακαδημία του Ολυμπιακού, και στους Αρκάδες αγωνίστηκε τόσο στο τμήμα κάτω των 20 ετών όσο και στην πρώτη ομάδα.

Ντεμπούτο στη Super League είχε κάνει κόντρα στον Παναθηναϊκό σε αγώνα Κυπέλλου, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε δοθεί υπό τη μορφή δανεισμού στη Σπάρτη, όμως τραυματίστηκε στην αρχή της σεζόν και δεν κατάφερε να παίξει, μέχρι που ήρθε η κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με την ομάδα της Τρίπολης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα