Πέδρο Ενρίκε: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Πέδρο Ενρίκε: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Πέδρο Ενρίκε: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Τι υποστήριξε ο Πέδρο Ενρίκε αναφορικά με την παραμονή του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και τη νέα περίοδο, με τις δύο πλευρές να είναι στο στάδιο των συζητήσεων.

Αγγλία - Κόστα Ρίκα με 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχοντας ολοκληρώσει το δανεισμό του στην Καραμπάχ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει 100% το τοπίο αναφορικά με την παραμονή του στο ρόστερ, όπως άφησε να εννοηθεί και ο ίδιος με σημερινής δηλώσεις του στο «PAOK24». Αλλωστε, στον ΠΑΟΚ υφίσταται ένα θέμα με τις θέσεις των ξένων και το δίλημμα «Ουάρντα ή Ενρίκε».

«Είμαι έτοιμος να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα με έχει ενημερώσει για τις ημερομηνίες της πρώτης συνάντησης. Ωστόσο, η απόφαση για την παραμονή μου θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις που γίνονται με τον ατζέντη μου. Ο εκπρόσωπος μου είναι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, ελπίζω σύντομα να υπάρχει οριστική απόφαση. Θέλω πάρα πολύ να μείνω στον ΠΑΟΚ, ωστόσο πρέπει και η ομάδα να πάρει μία τέτοια απόφαση για εμένα. Πρέπει καλύτερα να ρωτήσετε την ομάδα. Εγώ έχω δείξει πόσο δέθηκα και πόσο θέλω να γυρίσω και να μείνω στον ΠΑΟΚ ακόμα και το διάστημα που ήμουν τόσο μακριά από τη Θεσσαλονίκη», υποστήριξε ο Πέδρο Ενρίκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα