Έρχεται ο Φριουί για την ΑΕΛ

Έρχεται ο Φριουί για την ΑΕΛ

Έρχεται ο Φριουί για την ΑΕΛ

bet365

Στην Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την Πέμπτη ο Φριουί, τον οποίο και θα υποδεχτεί ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Βασίλης Βάνης.

Μπορεί να πέρασε από... χίλια κύματα, όμως τελικά ο Σάμι Φριουί έρχεται την Πέμπτη στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ. Ο Αλγερινός άσος, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Λάρισας κι έρχεται ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Στις 9 το πρωί της Πέμπτης, θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όπου και θα τον παραλάβει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Βασίλης Βάνης. Εν συνεχεία οι δυο τους θα ξεκινήσουν για την Λάρισα όπου και θα γίνουν οι τελικές συναντήσεις ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά να πέσουν οι υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα