«Παρακαταθήκη για την ομάδα, δώρο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

«Παρακαταθήκη για την ομάδα, δώρο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

«Παρακαταθήκη για την ομάδα, δώρο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

bet365

Οι απαραίτητες διευκρινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την εκδήλωση της 10ης Ιουνίου και της προβολής του ντοκιμαντέρ, με θέμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το Predictor* ντύνεται Μουντιαλικά και σου προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσεις €500.000 μετρητά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το βράδυ της Κυριακής (10/6) θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον θερινό κινηματογράφο «cineplexx», η ταινία-ντοκιμαντέρ με θέμα την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από τον «Δικέφαλο».

Μια εντυπωσιακή παραγωγή, αντάξια του ονόματος του συλλόγου, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου του ΠΑΟΚ για τον οποίο άλλωστε δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη «mini movie» με στιγμές πριν και μετά τον τελικό της 12ης Μαΐου κόντρα στην ΑΕΚ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δε θέλει να εκμεταλλευτεί εμπορικά την συγκεκριμένη παραγωγή και όπως εξηγεί ο Παναγιώτης Αρωνιάδης, που είχε την ιδέα και την επιμέλεια του ντοκιμαντέρ, «δε θέλουμε κανένας μα κανένας να πληρώσει για να δει την ταινία. Το ντοκιμαντέρ αποτελεί μια παρακαταθήκη για την ομάδα κι ένα δώρο για τον κόσμο».

Εισιτήρια για τον απλό κόσμο, λοιπόν, δεν θα υπάρξουν πλην των 30 φίλων του ΠΑΟΚ οι οποίοι θα κερδίσουν προσκλήσεις μέσω διαγωνισμών της ΠΑΕ στα social media, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις της αίθουσας των 130 ατόμων θα καλυφθούν από καλεσμένους, που θα αποφασίσει η ΠΑΕ.

Οι φίλοι του «Δικεφάλου» θα μπορούν να δουν το ντοκιμαντέρ σε ζωντανή μετάδοση από το PAOK TV, όπου θα είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη στο διαδίκτυο, ενώ θα κυκλοφορήσει ως DVD με την ειδική έκδοση, «Toumba Magazine Cup Issue», του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα