Αισιοδοξία για Γιαννούλη στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Αισιοδοξία για Γιαννούλη στον Ατρόμητο

bet365

Σε καλό δρόμο θεωρούν πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την συνέχιση του δανεισμού του Γιαννούλη στον Ατρόμητο... Ξεκαθαρίζει μέχρι την Παρασκευή η υπόθεση.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Τα ανοιχτά μέτωπα αρχίζουν να κλείνουν σιγά σιγά στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες, μετά την συμφωνία με τον Ολυμπιακό για Γιαννιώτη – Ρισβάνη κι ενώ περιμένουν την τελική απάντηση του δεύτερου, προχωρούν και με την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Μετά τις επαφές που έχουν γίνει με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αρχικά έμοιαζε ανένδοτος σε ό,τι αφορούσε την επιστροφή του παίκτη στην Τούμπα, υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά και ο αριστερός μπακ θα μείνει στο Περιστέρι. Φαίνεται πως από τις συζητήσεις πείστηκαν και στον «δικέφαλο» του βορρά πως καλύτερο για όλους και κυρίως για τον ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα ένα χρόνο ως βασικός στον Ατρόμητο. Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν πως όπως και να έχει, οριστική κατάληξη σε αυτό το ζήτημα θα έχουμε μέχρι την Παρασκευή.

Σε περίπτωση επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, ο Γιαννούλης, θα υπολογίζεται για εναλλακτική επιλογή κάτι που φαίνεται πως όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι δεν θα του έκανε καλό. Έτσι, αυτή την στιγμή, επικρατέστερο σενάριο είναι ο Γιαννούλης να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στο Περιστέρι, κάτι που όπως προείπαμε θα γνωρίζουμε μέχρι την Παρασκευή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα