Τα δεδομένα με το περσινό ρόστερ της Λαμίας

Τα δεδομένα με το περσινό ρόστερ της Λαμίας

bet365

Ο σχεδιασμός της Λαμίας για την επόμενη σεζόν προχωράει με γοργούς ρυθμούς, αφού δεν έχουν μείνει πια παρά ελάχιστες εκκρεμότητες από τους παίκτες που απάρτισαν το ρόστερ της σεζόν 2017/18 και θα συνεχίσουν και του χρόνου. «Χλωμοί» οι Ακόστα και Πίτι.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η πρώτη μεταγραφή της Λαμίας για τη νέα σεζόν είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (4/6). Την ίδια ώρα πάντως, οι Φθιωτοί «τρέχουν» τις υπόθέσεις παικτών από την περσινή ομάδα, ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοί θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν.

Στην κατηγορία αυτή, όπως φαίνεται, δεν θα ανήκουν ο Νόε Ακόστα και ο Πίτι. Ο πρώτος αγωνίστηκε πέρυσι σε 26 παιχνίδια, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας και σκοράροντας ένα γκολ, ωστόσο η ηλικία του μάλλον θα στρέψει το βλέμμα του συλλόγου σε άλλες περιπτώσεις.

Αναφορικά με τον 37χρονο συμπατριώτη του και εκ των MVP της περσινής σεζόν, με 5 γκολ και 3 ασίστ σε 27 παιχνίδια, σε κουβέντες του φανερώνει την επιθυμία να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να επιστρέψει στην Ισπανία. Αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις για τους δυο Ισπανούς, αν και είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσει κανείς με απόλυτη σιγουριά και το ρόστερ της Λαμίας ακόμα με αρκετά «κενά».

Στα υπόλοιπα «μέτωπα», οι Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Τσούκαλος και Μπουλούλης έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους και θα συνεχίσουν στη Φθιώτιδα. Αντίθετα, από τον περσινό «κορμό», ακόμα είναι ασαφές τι θα γίνει με τις θέσεις των μπακ.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος (29 συμ, 2 γκολ) επέστρεψε στην ΑΕΚ, μετά τη λήξη του δανεισμού του, υπογράφοντας μάλιστα νέο συμβόλαιο ως το 2020 και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του να παραμείνει στις τάξεις της Ένωσης. Οι Λαμιώτες δεδομένα θέλουν να τον δουν να επιστρέφει σ’ αυτούς, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει ο 25χρονος Έλληνας φουλ μπακ να μείνει εκτός Ένωσης και να επιλέξει απο την πλευρά του τη Λαμία και όχι κάποια άλλη ομάδα απ’ όσες δεδομένα θα ενδιαφερθούν. Στα υπόψιν για τη θέση βρίσκονται και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης του ΠΑΟΚ και ο Παύλος Κυριακίδης, που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Αναφορικά με τον Σάκη Παντελιάδη (27 συμ), του έχει κατατεθεί πρόταση από τη Λαμία, με τον παίκτη ωστόσο να εξετάζει κι άλλες προτάσεις, όπως αυτή του Άρη και η υπόθεσή του μάλλον θα «τραβήξει».

Τέλος, οι Αλέξανδρος Καραγιάννης, Ιορδάνης Παπαργυρίου και Μιχάλης Φράγκος θα παραμείνουν, ενώ θα ανανεωθεί και δανεισμός του Νίκου Μελίσσα από τον ΠΑΟΚ. Για τον Χρήστο Κουκόλη οι πιθανότητες είναι περιορισμένες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή δεδομένων με τον Ντέιβιντ Άντρονικ, όπως και με τον Εβγκέν Μπούντνικ. Ο Μολδαβός αμυντικός μέσος, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος τον Ιανουάριο, φάνηκε αρχικά να βρίσκεται εκτός πλάνων, ωστόσο το γεγονός πως πρόκειται για φθηνή λύση και σε καλή ηλικία (σ.σ τον Ιούλιο κλείνει τα 23) κάνει τον Μπάμπη Τεννέ να επανεξετάζει την περίπτωσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα