24-25 ματς στο Καραϊσκάκη με μέσο όρο 8-12 Ευρώ!

24-25 ματς στο Καραϊσκάκη με μέσο όρο 8-12 Ευρώ!

24-25 ματς στο Καραϊσκάκη με μέσο όρο 8-12 Ευρώ!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta πέντε πράγματα για τα διαρκείας του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο θεσμός των διαρκείας αποτελεί αυτό που λέμε «αγαπημένη συνήθεια» για πολλές χιλιάδες πιστών φίλων του Ολυμπιακού. Εδώ και χρόνια κάθε σεζόν από 15 έως και 22 χιλιάδες Γαύροι αγοράζουν διαρκείας.

Το εισιτήριο αυτό, πάλαι ποτέ «μπλοκάκι», δείχνει πρώτα απ΄ όλα το δέσιμο του οπαδού του Ολυμπιακού με το κλαμπ. Αυτό είναι πάνω απ΄ όλα. Παίρνεις το διαρκείας σου, γιατί έτσι το νιώθεις. Θες να πας στο Καραϊσκάκη, να στηρίξεις την αγαπημένη σου ομάδα με αυτό τον τρόπο.

Το δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με τη διευκόλυνση που έχεις σε όλη τη σεζόν παίρνοντας το διαρκείας. Από εκεί που παραμονές κάθε κρίσιμου αγώνα θα τρέχεις να βρεις εισιτήριο, έχεις εξασφαλισμένη τη θέση σου στο γήπεδο.

Το τρίτο κομμάτι είναι το οικονομικό. Εγώ ξέρω πολλούς Ολυμπιακούς που προτιμάνε να πάρουν ένα διαρκείας π.χ. στις θύρες 11 και 17 η, τέλος πάντων σε θύρες με κοντινές τιμές. Δίνεις συνολικά 290 Ευρώ (240+50 κάρτα μέλους) για συνολικά 24 με 25 παιχνίδια, αφού τόσα παίζει ο Ολυμπιακός εδώ και πολλά χρόνια: 15 πρωταθλήματος, τέσσερα-πέντε ευρωπαϊκά, τέσσερα Κυπέλλου κι ένα φιλικό τον Αύγουστο. Μία σεζόν, πρόπερσι, έφτασε να δώσει και 27 παιχνίδια, αλλά ο συνήθης αριθμός είναι το 24. Κοινώς, κάθε παιχνίδι στοιχίζει στον κάτοχο διαρκείας 12 Ευρώ. Από τα δε 24 παιχνίδια, τα τέσσερα είναι ντέρμπι (τρία πρωταθλήματος, ενώ πάντα υπάρχει κι ένα Κυπέλλου) και τα τέσσερα-πέντε ευρωπαϊκά, άρα μιλάμε για οκτώ-εννιά παιχνίδια πρώτης γραμμής. Άλλοι, που έχουν μικρότερη δυνατότητα, παίρνουν τα διαρκείας στο ένα πέταλο και στα κόρνερ-μια χαρά βλέπεις παντού στο Καραϊσκάκη. Και τους έρχεται 180 (130+50) η, 195 Ευρώ (145+50) το διαρκείας. Άρα, μέσο όρο 7,5-8 Ευρώ το παιχνίδι…

Το τέταρτο κομμάτι αφορά την ενίσχυση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αφού για τα τμήματα του ΟΣΦΠ αυτό το πενηντάρι της κάρτας μέλους αποτελεί ένα σημαντικό έσοδο στην προσπάθεια που κάνει να πρωταγωνιστεί σε όλα, στην κυριολεξία, τα αθλήματα, τα οποία με τις κατακτήσεις τροπαίων κάνουν υπερήφανους στο τέλος κάθε σεζόν όλους τους Ολυμπιακούς.

Και υπάρχει κι ένα πέμπτο κομμάτι, με τις παροχές που έχουν οι κάτοχοι διαρκείας, ανάλογα βέβαια και με το πόσο ακριβό εισιτήριο έχουν πάρει. Έχω γνωστούς που προτιμάνε την Olympiacos fc mastercard, για τις 12 άτοκες δόσεις, αλλά και το δώρο, μία μπάλα ποδοσφαίρου κι ένα σακίδιο adidas.

Τώρα, η νέα σεζόν έχει την ιδιαιτερότητα ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως δεν είχε και πέρσι-και η ομάδα έφτασε στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ δίνοντας συνολικά εφτά ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Και υπάρχει και το ενδεχόμενο το νέο πρωτάθλημα να είναι με 36 αγωνιστικές και άρα 18 παιχνίδια πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη, με τουλάχιστον ένα ντέρμπι παραπάνω, ενώ τουλάχιστον φέτος δεν ξεκινάει η ομάδα με δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών όπως είχε συμβεί φέτος...

Εγώ βέβαια απλά αναλύω την κατάσταση με τα διαρκείας. Δεν πρόκειται ποτέ να πω σε κάποιον φίλο του Ολυμπιακού να πάρει η, να μην πάρει διαρκείας. Αυτό είναι δικό του θέμα, προσωπικό. Αφορά τη διάθεση του και την τσέπη του.

Όμως, κακά τα ψέματα είναι σημαντική και ενδεικτική του μεγέθους του κι αυτή η πρωτιά που κάθε χρόνο έχει ο Ολυμπιακός, να είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα διαρκείας…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.