Στο κάδρο ξανά ο ΜακΚέι

Στο κάδρο ξανά ο ΜακΚέι

Θοδωρής Βασίλης
Στο κάδρο ξανά ο ΜακΚέι

bet365

Ο Μπάρι ΜακΚέι της Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στο κάδρο του Ολυμπιακού με την περίπτωσή του να ανεβαίνει τις τελευταίες ημέρες.

Μια περίπτωση που αρχίζει και κερδίζει πόντους για τις θέσεις των εξτρέμ στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι αυτή του Μπάρι ΜακΚέι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ο Σκωτσέζος ακραίος είναι από τους παίκτες του που έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό.

Ταραγόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον 5 κάρτες στον αγώνα. ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ΜακΚέι την φετινή σεζόν με την φανέλα της Φόρεστ είχε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (οι 26 στο πρωτάθλημα) και σημείωσε 5 γκολ και μοίρασε 7 ασίστ στην Championship.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα