«Τελειωμένο» και του Ευαγγέλου στον Ολυμπιακό

«Τελειωμένο» και του Ευαγγέλου στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός αφού ενημέρωσε γραπτώς τον Παναθηναϊκό ότι θα διαπραγματευτεί με τον Ευαγγέλου (σ.σ. όπως είχε κάνει και με την ΑΕΚ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο), ολοκλήρωσε και την προσθήκη του πιτσιρικά και μένουν οι ανακοινώσεις.

Μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Γιάννη Φετφατζίδη ένας ακόμα Έλληνας παίκτης, ο Στέφανος Ευαγγέλου - που ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού - γίνεται κάτοικος Πειραιά.

Ταραγόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον 5 κάρτες στον αγώνα. ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε εγγράφως τον Παναθηναϊκό για τις διαπραγματεύσεις - κάτι που είχε γίνει και με την ΑΕΚ με το θέμα του Χριστοδουλόπουλου - και μετά έκλεισε την μεταγραφή του μικρού. Ο 20χρονος στόπερ ήταν από το μεσημέρι της Παρασκευής ξανά στην Ελλάδα καθώς επέστρεψε από την Ουκρανία όπου βρέθηκε με την Εθνική Ελπίδων και έτσι ολοκλήρωσε το deal του με τους Πειραιώτες και απομένουν οι ανακοινώσεις. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως έκλεισε με συμβόλαιο τριών ετών και απολαβές κοντά στις 100.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Ευαγγέλου ήταν κλεισμένος εδώ και μέρες απλώς τώρα ο Ολυμπιακός προχώρησε και το ουσιαστικό σκέλος με τα απαιτούμενα διαδικαστικά προκειμένου μετά να γνωστοποιηθεί και επίσημα η μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα