Ο Βαλιέντε κι... οι άλλοι για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Βαλιέντε κι... οι άλλοι για τον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Ντουντού στον Αστέρα Τρίπολης.

Σάμροκ Ρόβερς - Ντάνταλκ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά τον Μαρκ Φερνάντεθ, ο Αστέρας Τρίπολης ενισχύει το ρόστερ του με ακόμα έναν Ισπανό.

Ο λόγος για τον Χοσέ Λουίς Βαλιέντε, ο οποίος ουσιαστικά θα καλύψει το κενό του Ντουντού, που αποχώρησε από την ομάδα. Δηλαδή, θα καλύπτει το κενό είτε του Μουνάφο είτε του Ιγκλέσιας όποτε εκείνοι δεν είναι στη διάθεση του προπονητής τους.

Ο 27χρονος μέσος έπαιξε την περσινή σεζόν στην Λέιδα (ομάδα Γ' εθνικής) μετρώντας 35 συμμετοχές, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλικάντε.

Στη συνέχεια έπαιξε στην Αλθίρα και στη συνέχεια ήρθε στο δρόμο του η Ολιμπίκ Σάτιβα και μετά η Ατλέτικο Λεβάντε.

Από εκεί και πέρα, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η προσθήκη ενός αριστερού μπακ, ενός στόπερ (αντι-Σελίν) και ενός 10ριού που θα καλύψει το κενό του Τόνσο. Κλεισμένος γι αυτήν τη θέση είναι ο Ρόλε αλλά ο ρόλος του θα είναι συμπληρωματικός του βασικού οργανωτή που θα έρθει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα