Προσπάθεια του Ολυμπιακού για δανεισμό του Ντεϊβέρσον

Προσπάθεια του Ολυμπιακού για δανεισμό του Ντεϊβέρσον

Προσπάθεια του Ολυμπιακού για δανεισμό του Ντεϊβέρσον

bet365

Πληροφορίες από τη Βραζιλία τονίζουν πως ο Ολυμπιακός κάνει αυτές τις ημέρες μεγάλη προσπάθεια ώστε να πάρει δανεικό για έναν χρόνο τον φορ Ντεϊβέρσον της Παλμέϊρας, μία υπόθεση πάντως ιδιαίτερα δύσκολη.
Ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός - όπως έχουμε αναφέρει καιρό τώρα - αποτελεί μία πολύ ακριβή περίπτωση με τιμή παραχώρησης στα 5 και πλέον εκατ. ευρώ ενώ η Λεβάντε έχει και 30% ποσοστό μεταπώλησης. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από τη Βραζιλία ο Ολυμπιακός καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να πάρει με ετήσιο δανεισμό τον Ντεϊβέρσον από την Παλμέϊρας. Είναι κάτι δύσκολο στην πράξη καθώς ο παίκτης έχει ζήτηση αλλά και ο σύλλογός του διέρρεε πως προτίθεται να τον πουλήσει και όχι να τον δώσει δανεικό.
Προκύπτει όμως από τη Βραζιλία η... μάχη των Πειραιωτών για την διεκδίκησή του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα