Ο «Ζίο» ξανά στην Ελλάδα (pic)

Ο «Ζίο» ξανά στην Ελλάδα (pic)

bet365

Ο «Ζίο» επιστρέφει στην Ελλάδα για τις ανάγκες εκδηλώσεων του ιδρύματος της Μπαρτσελόνα με τον Βραζιλιάνο άλλοτε άσο του Ολυμπιακού να ενημερώνει σχετικά τα social media του.

Ο Ζιοβάνι ανέβασε στο Instagram του φωτογραφία που αναφέρει πως ταξιδεύει για την Ευρώπη και συγκεκριμένα ότι θα βρεθεί σε Ισπανία, Γαλλία αλλά και Ελλάδα. Η φωτό ήταν από το αεροπλάνο. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος αναμένεται να βρεθεί τις προσεχείς ημέρες στην χώρα μας λόγω των αναγκών του Ιδρύματος της Μπαρτσελόνα που διοργανώνει events για καλό σκοπό και στην πατρίδα μας. Η φιλανθρωπική αυτή δράση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (3/6), στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Ο 46χρονος, πλέον, Ζιοβάνι θα παίξει και ποδοβόλεϊ, την Τετάρτη (6/6), μαζί με άλλους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές στα Βοτσαλάκια και στην Καστέλα του Πειραιά.

Giro pela Europa!Deusébom

A post shared by Giovanni Oliveira (@g10vanni) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα