Και επίσημα στον Άρη ο Πάκο Ερέρα

Και επίσημα στον Άρη ο Πάκο Ερέρα

Και επίσημα στον Άρη ο Πάκο Ερέρα

bet365

Με την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας για 1+1 χρόνια ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Πάκο Ερέρα. Ο Ισπανός ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία.

Η συμφωνία με τον 64χρονο προπονητή ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Άρης καθώς εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον Πάκο Ερέρα (Francisco Herrera Lorenzo, όπως είναι το πλήρες όνομά του).

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον 64χρονο πολύπειρο Ισπανό προπονητή έγινε μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρο Καρυπίδη, στην Αθήνα. Ο Πάκο Ερέρα, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια, γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1953 στη Βαρκελώνη.

Στο βιογραφικό του νέου προπονητή της ομάδας μας καταγράφεται η πετυχημένη παρουσία του στους πάγκους ομάδων, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Όπως, η Θέλτα, η Λας Πάλμας, η Σαραγόσα, η Βαγιαδολίδ, η Νουμάνθια και η Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ για μια διετία (2004-2006) ήταν άμεσος συνεργάτης του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ.

Σημειώθηκε επίσης ότι ο άμεσος συνεργάτης του Πάκο Ερέρα, ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση, θα είναι ο Τέλμο ντε Αντρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα