Γκαγκάτσης: «Ο πρώτος ΠΑΟΚ ενοχλεί…»

Γκαγκάτσης: «Ο πρώτος ΠΑΟΚ ενοχλεί…»

Γκαγκάτσης: «Ο πρώτος ΠΑΟΚ ενοχλεί…»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μίλησε για το «εχθρικό κλίμα» που υπάρχει κατά του ΠΑΟΚ, κάτι που διαμορφώνεται, όπως είπε, με τη θέση στο βαθμολογικό πίνακα!

Ασκολι - Εντέλα με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αρκετοί μικρομέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Τετάρτης (30/5), έθεσαν επί τάπητος το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες, το οποίο και χαρακτήρισαν «εχθρικό», κατά της ομάδας.

Η απάντηση που έδωσε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης από το βήμα της Συνέλευσης ήταν αποστομωτική:

«Όσο ο ΠΑΟΚ ήταν τρίτος, δεύτερος, όλοι τον ήθελαν για φίλο τους. Όσο δεν διεκδικούσε το πρωτάθλημα, όλα ήταν μια χαρά. Όταν όμως πήγε πρώτος, όλα άλλαξαν και έτυχε μιας διαφορετικής αντιμετώπισης. Αλλαξε το κλίμα. Σα να υπήρξε μια συμμαχία του κράτους της Αθήνας εναντίον του ΠΑΟΚ».

Στο τραπέζι τέθηκε το ερώτημα για την στάση του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη στο θέμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τα όσα υποστήριξε ο ιδιοκτήτης της ομάδας στο γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και τη σχέση του με τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη. ««Όχι άλλες λυκοφιλίες», είπε χαρακτηριστικά ένας από τους μικρομετόχους.

«Ξέρουμε καλά τι γίνεται και ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταλάβει καλύτερα πολλά πράγματα» εξήγησε ο κ. Γκαγκάτσης σε μια γενικότερη αναφορά και σε θέματα της ΕΠΟ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Με την Τούμπα να παραμένει για 10 αγωνιστικές κλειστή την προηγούμενη σεζόν, ένα θέμα που απασχόλησε τους μικρομετόχους και κατ’ επέκταση το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν αυτό που αφορά τη βία και τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα.

«Η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο. Δεν λύνεται μόνο από τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να υπάρχουν κοινές δράσεις με την Πολιτεία. Σε σταθερά πολιτικά καθεστώτα όπως είναι αυτά της δύσης, ο χουλιγκανισμός δεν έχει θέση. Στα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ δεν συνέβη το παραμικρό και σχεδόν 60.000 κόσμος είχε άψογη συμπεριφορά. Προφανώς και οι περίεργοι πρέπει να εξαλειφθούν και δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Στον τελικό όλοι έλεγαν ότι το παιχνίδι δεν θα αρχίσει καν, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν περίεργη, υπήρχε εκνευρισμός στην οικογένεια του ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν στο πρωτάθλημα και όμως ό,τι μπορέσαμε, το κάναμε. Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα