Τα τυπικά για Αναστασιάδη στη Λαμία

Τα τυπικά για Αναστασιάδη στη Λαμία

bet365

Ο Ανέστης Αναστασιάδης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Λαμίας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αφού έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο και απομένουν οι λεπτομέρειες για την τελική ανακοίνωση.

Η «σημαία» θα μείνει στον… ιστό της στη Φθιώτιδα, αφού Λαμία και Αναστασιάδης θα πορευτούν μαζί, όπως όλα δείχνουν, και στη δεύτερη σεζόν των «κυανόλευκων» στη Superleague.

Ο Έλληνας στόπερ, που αποτέλεσε έναν εκ των ακρογωνιαίων λίθων του συλλόγου, στην παρθενική του σεζόν στα «σαλόνια» (25 συμ) συζήτησε και ουσιαστικά συμφώνησε με τους διοικούντες για την επέκταση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο.

Οι λεπτομέρειες που απομένουν για την οριστικοποίηση της παραμονής του 35χρονου κεντρικού αμυντικού στο ΔΑΚ Λαμίας θα διευθετηθούν άμεσα, αφού μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία, προοδευτικά θα αρχίσει ο σχεδιασμός για τη σεζόν 2018/19.

Υπενθυμίζεται πως με τους Φθιωτούς έχει ήδη ανανεώσει ο Μαρκ Ασίγκμπα, ενώ τις επόμενες ημέρες σειρά θα πάρουν οι Νίκος Τσούκαλος, Κωνσταντίνος Μπουλούλης. Μάρκο Μπλάζιτς και Σουλεϊμάν Όμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα