Ανανέωσε κι επίσημα ο Τεννές με την Λαμία

Ανανέωσε κι επίσημα ο Τεννές με την Λαμία

bet365

Οπως αναμενόταν ο Μπάμπης Τεννές θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην Λαμία όπως ανακοίνωσε και ο σύλλογος.

Εμεναν κάποια τυπικά. Αυτά διευθετήθηκαν και ο Μπάμπης Τεννές θα είναι και με τη βούλα και την επόμενη σεζόν προπονητής της Λαμίας στην Super League. Ο σύλλογος ανακοίνωσε κι επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπάμπη Τεννέ και θα σχεδιάσουν την ομάδα και για την επόμενη σεζόν κάτι που είχαν αρχίσει να κάνουν από τις προηγούμενες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από τη συνάντηση του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και του προπονητή κ. Μπάμπη Τεννέ, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία τους, με σκοπό την ακόμη καλύτερη πορεία της ομάδας στο καινούργιο πρωτάθλημα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και με την βοήθεια όλων μας να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας και τη νέα χρονιά»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα