Deal του Σαμί Φριουί με ΑΕΛ

Deal του Σαμί Φριουί με ΑΕΛ

Deal του Σαμί Φριουί με ΑΕΛ

bet365

Ο έμπειρος Αλγερινός απάντησε θετικά στην πρόταση των «Βυσσινί» και υπέγραψε προσύμφωνο τριών ετών. Ο Σαμί Φριουί ήταν να συνεχίσει στην USM Blida αλλά προτίμησε την ΑΕΛ.

Ο 26χρονος επιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση της Λαρισινής ΠΑΕ. Ο Φριουί έκλεισε με προσύμφωνο για τρία χρόνια, επιλέγοντας να παίξει πρώτη φορά εκτός Αλγερίας. Στα χέρια του είχε δεδομένα προσφορά από την USM Blida, όμως προτίμησε την ΑΕΛ και μάλιστα στον Τύπο της Αλγερίας υπήρχαν δηλώσεις του προέδρου της εν λόγω ομάδας, του κ. Μελάλ, που σχολίαζε ότι εάν ο παίκτης δεν έκλεινε στην ΑΕΛ θα έκανε δεκτή αυτήν την κρούση. Ο Σαμί Φριουί είχε φέτος 32 αγώνες με 17 γκολ και 2 ασίστ. Έχει ύψος 1.80, είναι 26 ετών και παίζει εξτρέμ αλλά και φορ. Κυρίως είναι φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα