Οι «επαναπατρισμοί» του Ατρόμητου

Οι «επαναπατρισμοί» του Ατρόμητου

Οι «επαναπατρισμοί» του Ατρόμητου

bet365

Ο Καραμάνος «παίζει» να γίνει ξανά κάτοικος Περιστερίου και το gazzetta.gr σας θυμίζει τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών που γύρισαν στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας
Στην ελληνική πραγματικότητα μπαίνει ξανά ο Τάσος Καραμάνος. Μας ξέρει και τον ξέρουμε, ύστερα από μία διετία στην Πορτογαλία με τη Ρίο Αβε και τη Φεϊρένσε, ενδέχεται να επαναπατριστεί. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα επιτρέψει στα μέρη μας (ανήκει στον Ολυμπιακό), ήδη άρχισε να «παίζει» για Ατρόμητο και Πανιώνιο.
Παλιός γνώριμος και στους δύο, ο 28χρονος φορ σε αμφότερους έκανε καλές σεζόν. Αλλωστε στο Περιστέρι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά (αποκτήθηκε το 2011 προερχόμενος από τον Αστέρα Μαγούλας), ενώ στη Δυτική Αττική έχουν... παράδοση στους επαναπατρισμούς. Τα τελευταία χρόνια πολλοί Ελληνες και ξένοι παίκτες γύρισαν στην Ελλάδα για λογαριασμό τους και επ' ευκαιρία της πιθανότητας να συμβεί κάτι ανάλογο και με τον Καραμάνο,ας θυμηθούμε τους πλέον χαρακτηριστικούς.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΑΣΤΟΣ (2009-2015)
Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει συνδέσει το όνομά του με τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Αποκτήθηκε το 2009 ύστερα από 5,5 χρόνια στην Ιταλία, όπου κατά σειρά αγωνίστηκε σε Περούτζια, Βιντσέτζα και Ασκολι. Ο παλαίμαχος πλέον μπακ, φόρεσε για χρόνια το περιβραχιόνιο του αρχηγού και συνολικά το κοντέρ του έγραψε 154 επίσημες εμφανίσεις με τη φανέλα του Ατρόμητου.
ΧΑΒΙΕ ΟΥΜΠΙΔΕΣ (2013-)
Από που να ξεκινήσει κανείς; Γύρισε στα μέρη μας το καλοκαίρι του 2013 για λογαριασμό του Ατρόμητου, ήταν στην τουρκική Ορντούσπορ, και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Αρχηγός της, ο Αργεντινός ήδη μετρά 189 εμφανίσεις για λογαριασμό της. Στην Ελλάδα ήρθε το 2009 για τον Ολυμπιακό Βόλου, ακολούθησε ο Αρης, αλλά πλέον λογίζεται... Περιστεριώτης.
ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ (2017/18)
Παραλίγο να γίνει συμπαίκτης του Καραμάνου στη Φεϊρένσε, καθώς ανακοινώθηκε το καλοκαίρι από την ομάδα της Πορτογαλίας, αλλά μετά ακυρώθηκε ο δανεισμός του. Ετσι άνοιξε ο δρόμος για να μετακινηθεί στον Ατρόμητο. Οπου έβγαλε τη σεζόν με 23 συμμετοχές, 8 γκολ και 5 ασίστ και ήταν ο MVP της ομάδας.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ (Γενάρης 2016-Ιούνιος 2016)
Στο Περιστέρι έκλεισε ο Κώστας Κατσουράνης την καριέρα του. Ο παλαίμαχος πλέον χαφ είναι ένα από τα μεγαλύτερα «ονόματα» που αγωνίστηκαν ποτέ στον Ατρόμητο, όταν και μετακινήθηκε εκεί ύστερα από την εξάμηνη παρουσία του στην Ινδία και την Πούνε Σίτι. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015/16, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας σε 23 παιχνίδια της.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (2012-2015)
Ηταν καλοκαίρι του 2012 όταν ο Κώστας Γιαννούλης γύρισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου. Ο έμπειρος μπακ ύστερα από μία σεζόν στην Γερμανία και την Κολονία, επαναπατρίσθηκε και στο Περιστέρι έμεινε για 3 σεζόν, πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα με το «αστέρι» σε 110 επίσημα παιχνίδια.
ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΟΥΣΕΡΟ (2015/16)
Από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στον άξονα, μάθαμε τον Ισπανό το διάστημα που βρίσκονταν στην Τρίπολη. Από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι τον Γενάρη του 2015 έπαιζε στον Αστέρα, μετά ακολούθησε η Αλκοκόρν και το καλοκαίρι του ίδιου έτους γύρισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητο. Οπου έμεινε μία σεζόν και είχε 36 συμμετοχές (2 γκολ), εντός και εκτός συνόρων.
ΣΑΡΛ ΙΤΑΝΖ (Γενάρης 2011/Γενάρης 2013)
Ο Γάλλος πορτιέρο μας «συστήθηκε» στην Καβάλα, όπου και έπαιζε τη σεζόν 2011/12 ως δανεικός από τη Λίβερπουλ. Στους reds επέστρεψε εκείνο το καλοκαίρι, αλλά μετά από έξι μήνες γύρισε στη χώρα μας για τον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι έμεινε για τρεις σεζόν και δύο ημερολογιακά χρόνια και αγωνίστηκε σε 67 αναμετρήσεις του. Μετά πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ (2013/14)
Υστερα από μία σεζόν στη Σαρλερουρά, ο Σηφάκης επέστρεψε τότε, καλοκαίρι 2013, στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου. Από τα «μεγάλα ονόματα» που έπαιξαν ποτέ στο Περιστέρι, υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας σε 17 παιχνίδια της.
ΛΟΥΙΤΖΙ ΤΣΕΝΑΜΟ (2013-2015)
Για δύο σεζόν υπερασπίστηκε ο Τσέναμο την εστία του Ατρόμητου. Στο Περιστέρι βρέθηκε ύστερα από το Ισραήλ, όπου και έπαιζε για την Μακάμπι Νετάνια. Με θητεία μέχρι πρότινος σε Ολυμπιακό, Αιγάλεω, Παναιτωλικό, Προοδευτική, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων είχε 42 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.
ΕΛΙΝΙ ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ (2011-2015)
Από την Τσεχία γύρισε ο Δημούτσος στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου, καθώς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011 προερχόμενος από την Μλάντα Μπόλεσλαβ. Στο Περιστέρι έμεινε τέσσερα «γεμάτα» χρόνια και αγωνίστηκε σε 156 παιχνίδια της ομάδας.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ (Γενάρης 2013/Ιούνιος 2013)
Το Περιστέρι ήταν ο πρώτος σταθμός του έμπειρου φορ, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Αζερμπαϊτζάν και την FC Μπακού. Στον Ατρόμητο έμεινε για έξι μήνες και αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ (Γενάρης 2014/Ιούνιος 2014)
Κάτοικος Περιστερίου ήταν ο Γιώργος Φωτάκης στη μισή σεζόν 2013/14. Τότε επέστρεψε στην Ελλάδα από την τουρκική Σανλιούρφασπορ και έβγαλε τη χρονιά στον Ατρόμητο. Οπου έπαιξε σε 9 ματς πρωταθλήματος.
ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ (Γενάρης 2016/Ιούνιος 2016)
Δικό μας παιδί είναι ο Βραζιλιάνος, καθώς για χρόνια παίζει στην Ελλάδα και σε δύο διαφορετικές περιόδους φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2012/13 όταν αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό, ακολούθησε η Καραμπάγκ και στην Ελλάδα γύρισε τον Γενάρη του 2016 και πάλι για λογαριασμό του Ατρόμητου. Στο δεύτερο πέρασμά του είχε 8 συμμετοχές.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ (Γενάρης 207/Ιούλιος 2017)
Τον Γενάρη του 2017 στον Ατρόμητο αναζητούσαν αριστερό μπακ. Τελικά κατέληξαν στον 31χρονο πλέον αμυντικό, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Ομόνοια. Στο Περιστέρι έμεινε ένα εξάμηνο και κατέγραψε 3 συμμετοχές.
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΚΑΡΑΣΚΟ (Γενάρης 2015/Ιούνιος 2015)
Μετά τον Αστέρα, ο Αργεντινός έπαιξε και στον Ατρόμητο, αλλά με έξι μήνες... απόσταση. Tο καλοκαίρι του 2014 έφυγε από την Τρίπολη με προορισμό την Εστουντιάντες Λα, αλλά τον Γενάρη του 2015 επέστρεψε στην Ελλάδα και έγινε κάτοικος Περιστερίου. Συνολικά αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα